Hope for Tomorrow - Toivoa huomiseen

Hope for Tomorrow on suomalainen yhdistys, joka tukee työtä koulutuksen, terveydenhuollon ja sosiaalisen avustuksen alueilla. Erityiskohteena ovat eri maissa asuvat äidit ja lapset.

Täällä voit löytää tietoa tukikohteista, yhteystietoja ja pankkiyhteydet tukea varten. Tervetuloa mukaan Hope for Tomorrow työyhteyteen. 

Oasis sairaala Keniassa

Hope for Tomorrow tukee taloudellisesti Kenian itärannikolla Mombasan alueella sijaitsevaa Oasis sairaalaa. Sairaalassa tarjotaan äitiyshuoltoa ja turvallinen synnytys erityisesti slummialueiden köyhille äideille. Oasis sairaala on kasvanut pienestä klinikasta sairaalaksi, jossa autetaan lapsia ja aikuisia, jotka kärsivät kaikenlaisista sairauksista. Sairaalassa annetaan myös HIV/AIDS neuvontaa ja tukea.

Perheiden avustustyö

Hope for Tomorrow avustaa Kenian länsiosassa Nakurussa sijaitsevaa Jesus Celebration Centre, JCC-seurakunnan ruoka-aputyötä köyhien perheiden parissa. Avustettavat perheet saavat kuulla evankeliumia ja kokea Jumalan rakkautta käytännön tasolla. Avustustyön kautta ehkäistään lasten joutumista kaduille kerjäämään. Hope for Tomorrow tukee myös seurakunnan tekemää lasten pyhäkoulutyötä.

Peruskoulu Ugandassa

Hope for Tomorrow avustaa slummialueella sijaitsevan peruskoulun toimintaa Kampalassa, Ugandassa. Koulun tuettavat lapset ovat köyhistä perheistä, ja monet ovat menettäneet joko toisen tai molemmat vanhempansa. Lapset saavat koulussa hyvää opetusta, ruokailun, kasvatuksen sekä ohjausta ja tukea.

Bethany lastenkoti Intiassa

Hope for Tomorrow tukee Bethany lastenkotia Etelä-Intiassa Vijayawadassa. Intialaiset sosiaalityöntekijät lähettävät lastenkotiin köyhistä ja vaikeista elämäntilanteista tulevia tyttöjä, jotka ovat menettäneet joko toisen tai molemmat vanhempansa. Lastenkodissa tytöt saavat hyvää opetusta ja rakastavan kodin.

Lue viimeisin uutiskirjeemme

Säännöllisesti julkaistavasta uutiskirjeestä voit lukea Hope for Tomorrow:n toiminnasta.

Tue Hope for Tomorrow:n työtä